top of page

Ψάχνετε για γάντια νιτριλίου; Η Unikleen σας καλύπτει.


Η Unikleen προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή γαντιών νιτριλίου μίας χρήσης βιομηχανικής ποιότητας για διάφορες εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Στη σειρά των προϊόντων μας με γάντια από νιτρίλιο χωρίς λατέξ είναι βέβαιο ότι θα βρείτε το σωστό γάντι για την εφαρμογή σας. Τα γάντια νιτριλίου είναι κατασκευασμένα από συνθετικό καουτσούκ και είναι ιδανικά όταν απαιτείται υψηλή χημική αντοχή. Η χημική αντίσταση, αποτέλεσμα του μονομερούς ακρυλονιτριλίου, είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των γαντιών νιτριλίου μίας χρήσης . Το νιτρίλιο είναι σε θέση να αντέξει λίπος, βενζίνη, ντίζελ και πολλά οξέα και έλαια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα γάντια από νιτρίλιο συγκαταλέγονται στις προτιμώμενες επιλογές για βιομηχανικές εφαρμογές όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η χημική βιομηχανία, η βιομηχανία καθαρισμού και η βιομηχανία τροφίμων.

Το νιτρίλιο είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή στον ιατρικό κλάδο, όπου η απόδοση και η αξιοπιστία είναι βασικοί παράγοντες. Στην πραγματικότητα, το νιτρίλιο προσφέρει ανώτερη αντοχή στην διάτρηση - τρεις έως πέντε φορές περισσότερο από το λατέξ - και είναι η προτιμώμενη συνθετική εναλλακτική λύση στον ιατρικό κλάδο. Τα γάντια εξετάσεων από νιτρίλιο είναι ιατρικά γάντια που είναι εγκεκριμένα από την FDA για ιατρική χρήση και παρέχουν εξαιρετική αντοχή, ανθεκτικότητα και προστασία από παθογόνες μολύνσεις που μεταδίδονται στο αίμα. Τα ιατρικά επαγγέλματα βασίζονται επίσης στην ασφάλεια των χωρίς λατέξ γαντιών νιτριλίου όταν ανησυχούν για αλλεργίες από λατέξ.

Τα γάντια νιτριλίου της Unikleen εμπιστεύονται οι πιο σημαντικοί τελικοί χρήστες στον ιατρικό κλάδο, Την υγειονομική περίθαλψη, τα οδοντιατρικά, τα φαρμακευτικά, τον κτηνίατρο και τη βιοτεχνολογία. Όταν πρόκειται να επιλέξεις γάντι από νιτρίλιο, η Unikleen προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών τόσο για ιατρικά όσο και για βιομηχανικά γάντια. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του νιτριλίου είναι η υφή του γαντιού, η οποία είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή του κατάλληλου γαντιού νιτριλίου για τη δουλειά.

Η πλειοψηφία των γαντιών μας διαθέτει μια μικρο-τραχύς υφή. Στην πραγματικότητα, το 90% των γαντιών μας είναι μικροσκληρυνόμενα, τα οποία είναι ιδανικά για ιατρικές εφαρμογές, διότι παρέχουν πρόσθετη πρόσφυση για τη διατήρηση ιατρικών εργαλείων και τη σύλληψη μικρών αντικειμένων. Οι σκληρές βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν ένα γάντι νιτριλίου με επιθετική υφή για ισχυρότερη πρόσφυση σε υγρές ή ξηρές συνθήκες.

Περισσότεροι μεταπωλητές βασίζονται στην Unikleen για να προμηθεύουν τους πελάτες τους με γάντια υψηλής αντοχής, διάτρησης και χημικής αντοχής. Η Unikleen φέρνει την ευρύτερη ποικιλία προϊόντων γαντιών μίας χρήσης της Aurelia για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και κλείστε ραντεβού με έναν πωλητή της Unikleen που μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις γαντιών σας.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags

Στείλτε το σχολιό σας

Η ηλεκρτονική σας διευθηνση δεν δημοσιεύεται. Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία *

Επιτυχία! Μήνυμα ελήφθη

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page